calvin klein onderbroek

Merk in de spotlight: Sloggi

Dat Sloggi voor kwaliteit staat is niets nieuws, maar wist je dat de Sloggi herenslip de meest gedragen slip voor mannen is? Er zijn er wereldwijd al meer dan een miljard van verkocht! 

Sloggi heeft een ruim assortiment aan herenondergoed dat zowel modern als comfortabel is. Door het gebruik van hoge kwaliteit katoen zit Sloggi ondergoed niet alleen als gegoten, maar blijft het ook nog eens lang in model en gaat het ondergoed erg lang mee. 

Sloggi maakt deel uit van Triumph, het gerenommeerde internationale ondergoedmerk. Als sinds 1979 maakt Sloggi ondergoed voor vrouwen en sinds 1986 ook voor mannen, sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de wereld van de ondermode. 

Wat maakt de katoensoort die Sloggi gebruikt voor haar ondergoed nou zo bijzonder? 

Door het gebruik van de ‘core-spun’ techniek voelt het ondergoed superzacht aan en is het bovendien erg elastisch en soepel, wat zorgt voor een extra hoog draagcomfort. 

Door de katoen om een lycra draad te spannen ontstaat een zeer elastisch materiaal dat zijn pasvorm zeer lang kan behouden. Het materiaal is huidvriendelijk omdat slechts het katoen in de stof met de huid in aanraking komt. Je kunt Sloggi slips vele malen wassen en drogen zonder dat het zijn pasvorm zal verliezen. 

Het Sloggi for men assortiment 

Behalve de populaire herenslip biedt Sloggi nog meerdere soorten herenonderbroeken, zoals de short, de hipster en de wijde en strakke boxershort. 

Wanneer je ondergoed koopt uit de EverNew collectie, krijg je er een levenslange garantie bij van Sloggi. De hoge kwaliteit katoen met Lycra Extra Life is zeer comfortabel en blijft gegarandeerd in model, hoe vaak je het ook wast. Ook belooft Sloggi dat het ondergoed er nieuw uit blijft zien, vandaar de passende naam. De stof zal geen kleur verliezen, niet krimpen, niet pluizen en ook de zachtheid blijft behouden. 

Belangrijk om te weten is dat er geen chemische stoffen worden gebruikt tijdens de productie van Sloggi ondergoed en dat de producten daarom gegarandeerd huidvriendelijk en anti-allergeen zijn. 

Een soort ondergoed voor ieder type man 

Behalve slips en andere soorten onderbroeken voor iedere dag zijn er ook speciale series sportondergoed, zoals de Explorer, de Match en de Active serie, maar ook de Basic en de EverNew serie zijn zeer geschikt voor de actieve man. 

EverNew Blauw in de natuur model 

De Urban serie beschikt over een innovatieve aanpassingstechnologie die de temperatuur regelt, vocht afvoert en afkoelt als je lichaamstemperatuur stijgt. Deze serie is zeer geschikt voor gebruik in een warm klimaat of tijdens het sporten. 
 
Alternatief: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed  

Kies je kleur 

Ieder seizoen heeft Sloggi weer nieuwe soorten ondergoed in haar assortiment in de meest trendy kleuren. Van koele blauw- en grijstinten tot klassiek wit en zwart bijvoorbeeld. Ondergoed met gekleurde naden en gestreept ondergoed zijn ook populaire keuzes voor veel mannen. 

Welk model of kleur je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je vele jaren plezier zult hebben van je nieuwe aankoop, en in het geval van de EverNew zelfs een leven lang. 

Similar Posts